Medlem av: 

 

Ledig stilling


Vil du bli vår nye kollega? Vi er lokalisert på Stangnes i Harstad med 60 medarbeidere og en årlig omsetning på 400 mill. kr. Vi arbeider med fokus på kompetanse, selvstendighet og medansvar for våre medarbeidere.

SALGS- OG MARKEDSANSVARLIG HORECA
Ansvar for oppsøkende salg og oppfølging av kunder i storhusholdningsmarkedet i Lofoten, Vesterålen, Troms og Finnmark, samt ansvar for markedsarbeid, markedskommunikasjon og kampanjearbeid.


SALGSREPRSENTANT MARITIM
Ansvar for kundekontakt, salg og leveranseoppfølging overfor kunder i skip og offshore i vårt markedsområde, samt markedskommunikasjon og kampanjearbeid.

Våre ansvarlige innenfor salg bør ha høyere utdanning/faglig bakgrunn med erfaring fra salgsarbeid. Kandidatenes personlige egenskaper og engasjement er også viktig - vi ser etter kandidater med ambisjoner.


KUNDEKONSULENT – MEDARBEIDER KUNDESENTER
Ansvar for daglig kundeoppfølging.
Vårt kundesenter har ansvar for ordremottak, veiledning av kunder og oppfølging med tilrettelegging av ordrer for utsending og fakturering. Arbeidet krever god evne til kommunikasjon, IT-kunnskaper og evne til systematisk arbeid. Varekunnskap er en fordel.


SJÅFØRER VOGNTOG
Faste ruter i vårt markedsområde.
Det kreves førerkort klasse CE. Personlige egenskaper med evne til å ta ansvar, arbeide strukturert, men også bidra til at våre kunder opplever god service og oppfølging, vil bli vektlagt.


LAGERMEDARBEIDER
Ansvar for vareplassering, samt varepakking.
Søkere må ha arbeidserfaring, fortrinnsvis fra tilsvarende arbeid, samt truckførerbevis og førerkort klasse B/BE.

For alle stillinger gjelder;
Evne til å arbeide selvstendig og systematisk vektlegges for alle stillinger.

Bedriften har ordnede arbeidsforhold og godt arbeidsmiljø. Konkurransedyktige betingelser.

Søknad med CV sendes på e-post til firmapost@servicenord.no innen 02. september 2018.

Ved eventuelle spørsmål kan Ole Andreassen kontaktes – telefon 91 5 7 12 20.